Vállalatok

Hulladék-újrahasznosító céget alapított Csányi Sándor

NRGreport | 2015.11.03. 08:11

Csányi Sándor Bonitás 2002 Zrt.-je hulladék-újrahasznosító céget alapított, fióktelepének címe azonos a MET-csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. székhelyével.

Hulladék-újrahasznosító fő profilú céggel gyarapodott A 100 leggazdagabb című Napi.hu-s kiadvány listáját vezető nagyvállalkozó, az OTP-t is vezető Csányi Sándor vállalatbirodalma.

A Homatech Recycling Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.-t Csányi vagyonkezelő cége, a Bonitás 2002 Zrt. alapította 5 millió forint tőkével. Fióktelepe Százhalombattán van, ugyanazon a címen bejegyezve, mint az állami segédlettel nyélbe ütött kedvezményes gázvásárlásról ismertté vált MET-csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. – írja a HVG legfrissebb száma.

Az új társaság vezérigazgatója nem válaszolt a hetilapnak, hogy milyen hulladékból milyen terméket állít elő az új cég, de tevékenységei között szerepel többek között a kokszgyártás, a kőolaj-feldolgozás, sőt a villamosenergia-kereskedelem is.

A Bonitas adózott eredménye tavaly meghaladta a 6 milliárd forintot, a befektetett eszközeinek értéke 90 milliárd forint.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.