Vállalatok

Paks II: új néven új arculattal

NRGreport | 2017.10.09. 12:41

Paks II. Atomerőmű Zrt. (röviden: Paks II. Zrt.) néven folytatja munkáját az atomerőmű kapacitás fenntartásáért felelős társaság. Megújult a cég arculata is.

Az új név – korábban MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt.-nek hívták a társaságot – és új arculat is jelzi, hogy új szakaszba, a megvalósítás szakaszába lépett az erőműberuházás – fogalmazott Lenkei István vezérigazgató sajtótájékoztatón, Pakson, hétfőn. Az Európai Bizottság teljes egészében napokban publikált, de március óta ismert állásfoglalása előírta, hogy funkcionálisan és jogilag különüljön el a társaság a meglévő erőművet üzemeltetőtől. Ez a Paks II. MVM Csoportból való 2014. évi kiválásával megtörtént, amit immár a név is tükröz. A fejlesztő szó elhagyása pedig azt jelzi, hogy nemcsak az építés, hanem a majdani, hatvan évre szóló üzemeltetés is a társaság feladata – vázolta Lenkei István.

Az új arculatot, beleértve a logót, ami egy P betű és a római számmal írt kettes kombinációjából szerkesztett, start, play gombot "idéző" háromszög, külső vállalkozó bevonása nélkül, a társaság kommunikációs szakemberei tervezték élükön Nagy Tamással – mondta el Mittler István. A kommunikációs igazgató hozzátette, annak köszönhetően, hogy jól tervezetten zajlik az átállás, csupán a nagy arculati elemek kiváltása jelent plusz költséget, ami 3-5 millió forint között van – mondta. Hozzátette, az új nevet és arculatot október 9-étől használják, bevezetéséhez kampányt nem társítanak. 

  NRGreport
Címkék
#Paks II  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.