NRGreport
Menü

A Fehérvár AV19-et támogatja a Mol

Szerződést kötött a Fehérvár AV19-el a MOL-csoport, így a legsikeresebb magyar jégkorong-csapatnak is a legnagyobb hazai vállalat lett az arany fokozatú támogatója.

Az osztrák bajnokságban (EBEL) szereplő együttes jelenleg a legmagasabb szinten játszó magyar jégkorong klubcsapat. Ebben a ligában idén nyolc osztrák, egy horvát, egy cseh és egy olasz együttes a Fehérvár AV19 ellenfele. 

„Az Alba Volán a magyar bajnokságban hosszú éveken keresztül volt szinte legyőzhetetlen, ám a csapat ennek ellenére nem ült a babérjain, hanem új kihívásokat keresve a régió legnehezebb bajnokságában, az osztrák ligában próbál újabb csúcsokat meghódítani. A MOL-csoport az üzleti életben képvisel hasonló értékeket, mi is arra törekszünk, hogy ne csak Magyarországon, hanem külföldön is felvegyük a versenyt a legjobbakkal, ezért döntöttünk úgy, hogy szponzorként beállunk a Fehérvár AV19 mögé” – mondta a támogatói megállapodásról Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

„A Fehérvár AV19 számára megtisztelő, hogy mostantól a MOL-csoport által támogatott, sportágukban kiemelkedő szintet képviselő magyar csapatok között lehet. A MOL-csoport és a Fehérvár AV19 között létrejött támogatói szerződés kiemelt jelentőséggel bír egyesületünk életében. Büszkék vagyunk arra, hogy arany fokozatú támogatóként köszönthetjük szponzoraink között a magyar gazdasági élet zászlóshajóját, egyben bízunk abban, hogy ez a megállapodás egy hosszú távú, mindkét fél számára sikeres együttműködés kezdetét jelenti”– tette hozzá Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 elnöke

A MOL-csoport által támogatott rendkívül sikeres magyar klubcsapatokban közös, hogy olyan értéket képviselnek, amelyre az egész ország büszke lehet. Ezzel a megállapodással a Fehérvár AV19 is bekerült a cég elit istállójába, a MOL-csapatba, amelynek tagja a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda csapata, a Videoton FC, a Szolnoki Olaj KK, vagy éppen az idén Bajnokok Ligája győzelmet arató Szolnoki Vízilabda SC is - tudatta a Mol közleményben.

Forrás: NRGreport