NRGreport
Menü

Új képzést indít középvezetőknek a SEED üzleti iskola

A közép- és nagyvállalatok középvezetőinek indít új üzleti képzést a School for Executive Education and Development (SEED). Az angol nyelvű képzés elsősorban azoknak a középvezetőknek kínál fejlődési lehetőséget, akik már kisebb csapatot vezetnek.

A Foundations of Management program egyedülálló módszerrel teszi hatékonyabbá a vezetők munkáját. A résztvevők saját munkatársaik és csapataik menedzselésében és az üzleti hatékonyság területén is jelentős fejlődésre számíthatnak a program elvégzése után. A képzés során a résztvevők a kétszer két napos képzés mellett négy hónapon keresztül egyéni és csoportos mentorálásokon is részt vesznek, amelyeknek fontos szerepük van a tanultak beépülésébe a mindennapi munkába. A program felépítése és az oktatói, mentori gárda egyedülálló nemcsak hazai, de nemzetközi viszonylatban is. 

A hiánypótló üzleti képzés ma startol, jövő évben négy alkalommal – februárban, áprilisban, szeptemberben és novemberben – indít újabb kurzust a SEED üzleti iskola.

Az MOL és az OTP által alapított iskolában három éve zajlik angol nyelvű üzleti képzés: a felsővezetőket célzó Business Leadership Program évente többször, az alapvetően fiatal szakértőknek és menedzsereknek szóló part-time MBA program pedig évente, legközelebb 2018 szeptemberében indul. A három éve működő iskolaképzésein eddig több mint kétszázötvenen vettek részt - tudatták közleményben.

Forrás: NRGreport