NRGreport
Menü

Új területekkel bővült a Mol autómegosztó szolgáltatása

Bővül a terület, amelyen belül a Mol Limo járműveivel ingyenesen lehet parkolni. 

A Mol Békásmegyerre is kiterjesztette a Limo-zónát, miután a Szentendrei úton telepített egy töltőt, a zónába azonban Békásmegyernek csak a Szentendrei út és Duna közötti része került be. Emellett még három területen bővült a Limo, ezek a Szent János kórház és Diós árok, Mártonhegy, valamint a Kőbányai út Népliget melletti része - írta meg az autonavigator.hu nyomán a Portfolio.

A Mol autómegosztó szolgáltatását elvileg nem csak a meghatározott határokon belül lehet használni, azonban használat után a járműveket csak a kijelölt zónán belül lehet úgy letenni, hogy az ügyfélnek nem kell a parkolási díjjal törődnie. Limo-zónán kívül viszont csak a járműfoglalás folytatása mellett és parkolási díj ellenében lehet parkolni.

További újdonság, hogy a Duna Plaza parkolóját ingyen használhatják a Limo ügyfelei. Az ingyenes parkoláshoz hat helyet jelöltek ki a Duna Plaza parkolóházában.

A társaság 2020-ra a szolgáltatás működési területét Budapest közigazgatási határáig kívánja kiterjeszteni, illetve megduplázza flottáját, fokozatosan emelve benne az elektromos autók arányát.

Forrás: Portfolio

NR címlapCímlap

Nincs esély a globális klímaszolidaritásra?

Fenntarthatóság Willem H. Buiter, a Citigroup volt vezető közgazdásza, a Columbia Egyetem vendég-professzora, Copyright: Project Syndicate, 2020 | 2020-02-21 05:57
Nincs esély a globális klímaszolidaritásra?

bővebben »

A Tesla titka 2.

A Tesla titka 2.
Vállalatok Szabó Dávid, a Hold Alapkezelő portfóliómenedzsere2020-02-20 05:59

bővebben »

Még több cikk »