Vállalatok

Energiahatékonysági tanácsadó céget vett az Elmű-Émász

NRGreport | 2019.03.14. 10:32

Az Elmű-Émász Solutions Kft. megvásárolta a Get Energy Solutions Kft.-t. 

 

Az Elmű-Émász csoport leányvállalata, az Elmű-Émász Solutions Kft. 2019. március 13-án szerződést kötött a Get Energy Solutions Kft. többségi részesedésének megvásárlásáról. A Get Energy Solutions Kft. legfontosabb feladata az energetikai tanácsadás, szakreferens és audit tevékenység mellett az energiamonitoring rendszerek kiépítése, üzemeltetése és az erre épülő ügyfél megtakarítási lehetőségek feltárása lesz.

A tranzakció zárási feltételeinek teljesülését követően az érintett társaságok stratégiai együttműködése alapján közös vállalatban folytatják a közepes és nagyvállalatok, illetve intézmények számára a fenntartható energiagazdálkodással kapcsolatos tanácsadási tevékenységüket. Az üzletrész adásvételi szerződés aláírása a tranzakció első lépése, a céltársaság üzletrészeinek tulajdonjoga, amennyiben a versenyjogi jogszabályok értelmében szükséges, úgy a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása, továbbá egyéb – az üzletrész adásvételi szerződésben meghatározott – feltétel teljesülése esetén száll át a társaságra.

A Get Energy az elmúlt tíz évben az energiahatékonysági tanácsadási piac legjelentősebb szereplőjévé vált – hangsúlyozta Koncz László, az Elmű-Émász kereskedelemért felelős igazgatósági tagja, míg Tóth Zoltán, a Get Energy ügyvezetője azt mondta, folytatják a hét évvel ezelőtt meghirdetett stratégiát, azaz az energiahatékonyság fokozásával, a megújuló energiák minél szélesebb körű alkalmazásával megtakarításokat szeretnénk elérni az ügyfeleknél. 

Energiahatékonysági tanácsadó céget vett az Elmű-Émász

 

Energiahatékonysági tanácsadó céget vett az Elmű-Émász

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.