Vállalatok

Távozik a MAVIR vezérigazgatója

NRGreport | 2019.06.21. 12:03

Kilenc év után távozik a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. vezérigazgatója. Csomai Kamilla 2019. június 21-ével közös megegyezéssel lép vissza a MAVIR éléről – olvasható a MAVIR közleményében.

A távozó vezérigazgató 2010 óta töltött be felelős posztokat a társaságnál. A piacműködtetési és gazdasági vezérigazgató-helyettes beosztást, valamint a felügyelőbizottsági és az igazgatósági tagságokat követően 2015-től vezérigazgatóként irányította a hazai villamos-energia rendszerirányító nagyvállalat működését.

Csomai Kamilla az ENTSO-E (Villamosenergia- átviteli Rendszerüzemeltetők Európai Egyesülete) igazgatóságának tagjaként és a CIGRE

(Nagyfeszültségű Villamosenergia-rendszerek Nemzetközi Tanácsa) Magyar Nemzeti Bizottságának elnökeként nagy hangsúlyt fektetett a vállalat nemzetközi és regionális szerepvállalására, így az európai és regionális együttműködési kezdeményezésekre is. A távozó vezérigazgató utódlásáról a Társaság felügyelő bizottsága a későbbiekben határoz.

  NRGreport
Címkék
#Csomai Kamilla   #MAVIR  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.