Vállalatok

Növekvő energiatermelés a PannErgynél

NRGreport | 2019.07.16. 14:57

A PannErgy tegnap piaczárás után közzétette második negyedéves termelési jelentését, melyben éves alapon 68%-kal több geotermikus hőt értékesített, mint 2018 második negyedévében.

A PannErgy zöld energia termelését és hasznosítását bemutatva negyedévenként termelési jelentést publikál. A Társaság jelentésében beszámol a geotermikus energia termelőrendszereinek állapotáról, működési és üzemeltetési tapasztalatairól, illetve a tárgyidőszakban elért zöldhőértékesítési adatairól.

A 2019. második negyedéves hőértékesítési adatokat összehasonlítva a 2018. év azonos időszaki adataival elmondható, hogy a Győri Geotermikus Projekt és a Miskolci Geotermikus Projektkapacitásainak kihasználtsága – az időjárás alakulásának együttes hatása következtében – jelentősen kedvezőbb alakult, mint a előző időszakban.

Az értékesített hőmennyiség 2019. második negyedévében 68 %-kal magasabb volt az előző éves hasonló időszak, mint bázisidőszakhoz képest.

Az alábbi grafikon a miskolci, győri, szentlőrinci és berekfürdői projektek összesített értékesített hőmennyiségét tartalmazza havi bontásban.

Növekvő energiatermelés a PannErgynél

A társaság jelenleg csak előzetes adatokat közölt, az első féléves gyorsjelentése 2019 szeptember 3-án fog megjelenni.

Növekvő energiatermelés a PannErgynél

A Pannergy idén 4,75%-os csökkenést mutat a tegnapi nappal bezárólag.
 

Növekvő energiatermelés a PannErgynél

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.