NRGreport
Menü

Növekvő energiatermelés a PannErgynél

A PannErgy tegnap piaczárás után közzétette második negyedéves termelési jelentését, melyben éves alapon 68%-kal több geotermikus hőt értékesített, mint 2018 második negyedévében.

A PannErgy zöld energia termelését és hasznosítását bemutatva negyedévenként termelési jelentést publikál. A Társaság jelentésében beszámol a geotermikus energia termelőrendszereinek állapotáról, működési és üzemeltetési tapasztalatairól, illetve a tárgyidőszakban elért zöldhőértékesítési adatairól.

A 2019. második negyedéves hőértékesítési adatokat összehasonlítva a 2018. év azonos időszaki adataival elmondható, hogy a Győri Geotermikus Projekt és a Miskolci Geotermikus Projektkapacitásainak kihasználtsága - az időjárás alakulásának együttes hatása következtében - jelentősen kedvezőbb alakult, mint a előző időszakban.

Az értékesített hőmennyiség 2019. második negyedévében 68 %-kal magasabb volt az előző éves hasonló időszak, mint bázisidőszakhoz képest.

Az alábbi grafikon a miskolci, győri, szentlőrinci és berekfürdői projektek összesített értékesített hőmennyiségét tartalmazza havi bontásban.

Növekvő energiatermelés a PannErgynél


A társaság jelenleg csak előzetes adatokat közölt, az első féléves gyorsjelentése 2019 szeptember 3-án fog megjelenni.

Növekvő energiatermelés a PannErgynél


A Pannergy idén 4,75%-os csökkenést mutat a tegnapi nappal bezárólag.
 

Növekvő energiatermelés a PannErgynél

Forrás: Portfolio