Vállalatok

Már 50 ezer felhasználója van a MOL Limo-nak

NRGreport | 2019.09.24. 06:09

50 ezer felhasználó, több mint 6 millió megtett kilométer. Ezek a számok fémjelzik a másfél évvel ezelőtt indult MOL Limo autómegosztó szolgáltatást. A 450 autóból álló flotta népszerűsége töretlen, hiszen bárki megtalálja a számára leginkább ideális autót, legyen szó a környezettudatos smart EQ fortwo és forfour (két- és négyajtós) autókról, a VW e-Up!-ról, a benzinüzemű kicsi, városi testvéréről, a VW Up!-ról vagy éppen az újgenerációs Mercedes-Benz A-osztály járművekről.

A MOL autómegosztó szolgáltatása 2018 januárjában indult, és azóta a fővárosi közlekedés szerves részévé vált. Fennállása óta 300-ról 450-re bővült a szolgáltatásban elérhető járművek száma, melyek közül 150 elektromos. A MOL Limo szolgáltatási zónája 60 km2-ről 78,5 km2-re bővült az elmúlt másfél évben. Ráadásul a budapesti autómegosztók közül elsőként a MOL Limo terjesztette ki szolgáltatását a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területére, máig az egyetlen közvetlen reptéri elérhetőséget nyújtó autómegosztóként.

„Óriási öröm számunkra, hogy a budapestiek bizalmat szavaztak nekünk. Nem kérdés, hogy a hála sem marad el, hiszen a jövőbeni fejlesztéseinknél is a felhasználóink visszajelzései lebegnek szemünk előtt” – mondta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

A MOL a 2030-as stratégiájában kitűzött mobilitási céljaival összehangban indította el autómegosztó szolgáltatását. A vállalat hosszú távú tervei között szerepel, hogy a szolgáltatást kiterjeszti Budapest közigazgatási határáig, és flottájában fokozatosan emeli az elektromos járművek arányát.

Címlapkép forrása: MOL Magyarország

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.