NRGreport
Menü

Vigyázz: belenyúltak a céges napelemes pályázat szabályrendszerébe!

Bár már bejelentették, de még nem nyitották ki a cégeknek szóló, nagyobb megújuló energiás/energiahatékonysági fejlesztéseket támogató EU-pályázatot, így még éppen időben jött ma reggel az az értesítő, hogy két helyen belenyúltak a pályázat műszaki-technikai szabályrendszerébe.

Október elején jelent meg a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című céges felhívás, amely majd november 11-én reggel 9 órától nyílik meg, de ma reggel arról jelent meg egy értesítés, hogy két helyen is módosult a felhívás:

→ Egyrészt a „Fűtött és fűtetlen teret elválasztó, nyílászáró szerkezetnek minősülő épülethatároló szerkezetek cseréje / energia-megtakarítást eredményező korszerűsítése esetén” nem haladhatják meg az alábbi táblázat szerinti értékeket a paraméterek

→ Másrészt a „Napkollektoros rendszer abszorber felületre vetített fajlagos elszámolható költsége (eFt/nm)” egyik tartományát változtatták.

A szóban forgó pályázat részleteiről a Portfolio az alábbi cikkében írt:


KAPCSOLÓDÓ CIKK

Bejelentették: itt vannak a részletek a legújabb napelemes ingyenpénzről


Forrás: Portfolio

NR címlapCímlap

Nincs esély a globális klímaszolidaritásra?

Nincs esély a globális klímaszolidaritásra?
Fenntarthatóság Willem H. Buiter, a Citigroup volt vezető közgazdásza, a Columbia Egyetem vendég-professzora, Copyright: Project Syndicate, 20202020-02-21 05:57

bővebben »

A Tesla titka 2.

A Tesla titka 2.
Vállalatok Szabó Dávid, a Hold Alapkezelő portfóliómenedzsere2020-02-20 05:59

bővebben »

Még több cikk »