Vállalatok

A TIGÁZ is visszatér a járvány előtti működésre

NRGreport | 2020.06.26. 12:51

A világjárvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban a TIGÁZ is visszaáll a korábbi üzemmenetre. Ennek megfelelően a héten megkezdődött a fogyasztásmérő berendezések helyszíni leolvasása, folytatódik az ügyfelek ingatlanán belüli munkák elvégzése, illetve minden munkatárs visszatér az átmeneti home office munkarendből az irodákba.

A Társaság minden lehetséges óvintézkedést megtett az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus járvány terjedésének megfékezéséhez. A korlátozó intézkedések bevezetésével párhuzamosan például felfüggesztette a személyes ügyfélszolgálati irodák működését, korlátozta a terepi munkavégzést, illetve megszervezte a kollégák otthoni munkarendjét és minden munkatársa számára védőeszköz csomagot biztosított. Telefonos és online ügyfélszolgálata a veszélyhelyzet alatt is folyamatosan és zavartalanul látta el feladatát, ahogy a folyamatos gázellátást garantáló tevékenységeit is folytatni tudta a megváltozott körülményekhez igazítottan.

Képek forrása: TIGÁZ

A menedzsment sikeresnek ítélte a vírus által kikényszerített új működési modellre történő gyors átállást, melyben kiemelten nagy szerepe volt a földgázfelhasználók türelmének, együttműködésének, valamint a munkatársak rugalmasságának és helytállásának.

A korlátozó intézkedések enyhítését követően fokozatosan áll vissza a járvány előtti működés, így 2020. június 24-től a TIGÁZ megbízásából eljáró DL Délalföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. munkatársai ismét személyesen fogják felkeresni a felhasználási helyeket a fogyasztásmérő berendezések leolvasása és fényképes dokumentálása céljából.

Nagyfokú biztonsági szabályok betartása mellett a dolgozók újra végzik az ügyfelek ingatlanán belüli munkákat, így a mérő- és nyomásszabályozó cseréket, névátírásokat, mérőhelyi ellenőrzéseket, és jövő héttől az irodai dolgozók is teljes létszámban visszatérnek az irodai munkavégzésre. A TIGÁZ dolgozik már azon, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáit is újranyithassa, és egyben felkészült arra, hogy működése során minden szükséges óvintézkedést betartson annak érdekében, hogy mind az ügyfelei, mind a munkatársai egészségét megóvja.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.