NRGreport
Menü
Megvan, mi legyen a metánnal
Innováció -

Megvan, mi legyen a metánnal

2017-10-19 08:45

A metángáz a természetben hatalmas mennyiségben előforduló anyag, amit sok esetben égetéssel pazarolnak el, de a Massachusetts-i Technológiai Egyetem (MIT) által kifejlesztett új módszerrel hasznosítható lehet az olajkutak melléktermékeként feltörő gáz, amit később üzemanyagként, vagy kémiai alapanyagként lehet felhasználni.  

 • Innováció | 2017-10-18

  IoT-cégbe fektet az E.ON

  Az E.ON új együttműködési megállapodással bővíti a digitális és hálózati ügyfélmegoldások terén szerzett szakértelmét. A vállalat egy szoftverfejlesztő startup vállalkozásban, az ilmenaui székhelyű Cuculusban szerzett részesedést. A partnerek közösen dolgoznak ki megoldásokat a jövő intelligens otthonai számára. A fejlesztés a dolgok internetén (Internet of Things, IoT) alapul, melyben különböző eszközök és rendszerek kommunikálnak egymással és vezérlik egymást az interneten keresztül.

  bővebben »

 • Innováció | 2017-10-16

  Kiosztották az OzoneTv Zöld-díjait

  Október 14-én nyolcadik alkalommal adták át az OzoneTv Zöld-díjakat, ami a környezettudatosság elengedhetetlen szerepére hívja fel a figyelmet.

  bővebben »

 • Innováció | 2017-10-16

  Új rendszerben minősítik az autókat

  Emissziós botrányok: az autók új minősítési rendszerének legfőbb nyertesei az autótulajdonosok és a flottát működtető cégek. Az Arval flottakezelő szakértői arra számítanak, hogy az új sztenderd nyomására a gyártók figyelme még inkább az alternatív meghajtású autókra terelődik

  bővebben »


Commodities are powered by Investing.com