NRGreport
Menü
Erdgogan tovább feszíti a húrt a földközi-tengeri olajfúrásokkal
Trading

Erdgogan tovább feszíti a húrt a földközi-tengeri olajfúrásokkal

2019-12-10 11:14

Törökország és Líbia a november 27-ei megállapodásuk értelmében közös kutatásokat végezhet a Földközi-tenger keleti medencéjében található olaj- és gázlelőhelyek után az egyezmény által meghatározott kizárólagos gazdasági övezetekben - közölte Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfő este a TRT Haber török állami hírtelevíziónak adott interjújában az MTI szerint.

 • Trading | 2019-12-09

  Putyin az ukrán gáztranzit jövőjéről beszélt

  Az Északi Áramlat 2 földgázvezeték üzembe helyezése nem jelenti azt, hogy Oroszország felmondja az ukrán gánztranzitot, az ügyben a gazdasági célszerűség fog dönteni - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor pénteken Szocsiban német nagyvállalatok vezetőit fogadta.

  bővebben »

 • Trading | 2019-12-05

  Ki lesz a magyar Jockey Ewing?

  A 2019-es bányászati tenderre benyújtott pályázata alapján a Mol Nyrt. két területen (Kisvárda és Nyírbátor), a Vermilion Exploration B.V. Kadarkúton és a HHE Group Kft. Pusztaszeren nyert jogosultságot szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére - adta hírül az ITM.

  bővebben »

 • Trading | 2019-12-05

  17,5 milliárdért újítanak fel nekünk gázhálózatot Mészárosék

  17,5 milliárd forintért fog nekünk gázhálózatot tervezni, építeni, felújítani és optimalizálni a Mészáros és Mészáros Kft., a Vabeko Kft., illetve a Sade-Magyarország Mélyépítő Kft. , vette észre az Átlátszó.  Ez a nettó ár, áfa nélkül értendő, de ettől az ártól a győztesek akár 20 százalékkal is eltérhetnek, ha úgy alakul. 

  bővebben »