Cégtár

Eni Hungária Zrt.

NRGreport | 2015.09.24. 14:58

Az Eni Hungária Zrt. az olasz Eni integrált energetikai vállalathoz tartozik, annak amszterdami központú leányvállalatán, az Eni International B.V.-én, illetve a Moltrade Mineralimpexen keresztül – olvasható a társaság honlapján. Az 1990-ben alapított cég fő tevékenysége a kenőanyag előállítás és forgalmazás, valamint az üzemanyag kereskedés.  Az Eni jelenleg ásványolaj-termékek, üzemanyagok, kenőanyagok és gáz kis- és nagykereskedelmével van jelen Magyarországon.

A társaság az üzemanyagok értékesítését az Agip töltőállomásokból álló hálózatán keresztül, nagykereskedelmi úton, illetve közvetlen értékesítéssel  végzi. Az Eni Hungária a kenőanyagok értékesítését pedig közvetlen módon és márkakereskedőkön keresztül végzi.

Az Eni-csoporthoz tartozik a Tigáz (Tiszántúli Gázszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság), amely az ország területének harmadán végez földgáz-szolgáltatási és gázelosztási tevékenységet, és az ország teljes területén képes szabadpiaci földgázszolgáltatásra.

Az Eni világszerte 83 országban folytat tevékenységet és körülbelül 84.000 ezer főt foglalkoztat. A vállalat bevezette fenntarthatósági modelljét, amelynek központjában munkavállalói és közösségi biztonság, a környezet védelme, a műszaki innováció és kutatás, a klímaváltozás elleni harc és az energiahatékonyság áll – derül ki a társaság honlapján található információkból.

  NRGreport
Címkék
#Eni   #Eni Hungária Zrt.  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2022 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.