Cégtár

Total Lubricants Hungary

NRGreport | 2015.09.24. 20:41

Bár a Total egyike a világ legnagyobb integrált olajvállalatainak, Magyarországon jelenleg csak 30 munkatárssal, 2 területen van jelen: a kenőanyagok (közlekedési- és ipari kenőanyagok) és a specialitások (oldószerek, bitumen, speciális folyadékok) üzletágakban – derül ki a társaság honlapjáról.

A Total még 2014-ben közölte, hogy eladja magyarországi  gázüzletágát a UGI Corporation vállalatcsoportnak. Magyarországi töltőállomásait (70 darabot) pedig még 2003-ban adta el a Shellnek.

A Total (az anyacég) tevékenységi köre felöleli az olajipar minden fázisát, többek között a nyersolaj és a földgázkutatást és -gyártást, gázértékesítést, a kőolajtermékek szállítását, finomítását és értékesítését, valamint nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék-kereskedelmet is. A Total ezenkívül a vegyiparban is jelentős szerepet játszik – olvasható a hazai leánycég honlapján.

A cég a piaci kapitalizációja alapján a világ negyedik legnagyobb tőzsdén jegyzett olajvállalata, több mint 130 országban van jelen és több mint 100 ezer embert foglalkoztat – áll az anyavállalat weboldalán.

 

 

  NRGreport
Címkék
#Total  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.