Vállalatok

Marad a veszprémi csapat névadó szponzora az MVM

NRGreport | 2015.10.14. 10:45

A kizárólagos névadó szponzori megállapodás értelmében a sportág legeredményesebb magyar férficsapata MVM Veszprém névvel szerepel a hazai és nemzetközi bajnokságokban – olvasható a cég honlapján.

„Az MVM elkötelezett abban, hogy szerepet vállaljon valódi értékek megőrzésében és különös figyelmet fordít a kiemelkedő teljesítmények támogatására. Az MVM Veszprém hazai és nemzetközi sikereivel tovább növeli a magyar kézilabdázás elismertségét, illetve névadó szponzora ismertségét is. Büszkék vagyunk rá, hogy továbbra is a magyar kézilabdasport legjobbja mellett állhatunk” – idézi a közlemény dr. Bentzik Rékát, az MVM Csoport megbízott kommunikációs igazgatóját.

Az MVM Veszprém elvitathatatlanul Magyarország legeredményesebb férfikézilabda-egyesülete – értékeli a cég közleményében az általa szponzorált csapatot. Az alapítása óta eltelt 38 évben a férfikézilabda-csapat komoly sikereket ért el: 23-szoros magyar bajnok, 24-szeres magyarkupa-győztes, 3-szoros magyar szuperkupa-győztes, kétszeres KEK-győztes és kétszeres EHF-bajnokok ligája döntős.

 

  NRGreport
Címkék
#MVM   #szponzoráció  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.