Cégtár

Új Energetika Kft.

NRGreport | 2015.10.29. 11:15

A cég 2005 óta működik, versenypiaci villamos energia- és földgázbeszerzéssel, energetikai felülvizsgálattal (energia audit) és energetikai outsourcinggal foglalkozik. Az ügyfelek fogyasztási szokásait figyelembe véve és a legoptimálisabb beszerzési metódust alkalmazva végzi a villamos energia-  és földgázbeszerzés teljes körű lebonyolítását.

A cég energia audit szolgáltatásával az ügyfelek pontos pillanatképet kaphatnak az ingatlanjuk energetikai állapotáról, a szakemberek pedig javaslatokat tesznek a hatékonyság növelésére ezáltal az energiaköltség csökkentésre. Amennyiben a javaslat egyes elemei tartalmaznak beruházás-igényes átalakításokat, a cég ügyfelei minden esetben komplett megtérülés számítást is kapnak az elkészített tanulmányban.

Az energiaárak piaci alakulása következtében a vállalatoknál egyre nagyobb költséghelyet jelent az elengedhetetlen energiaellátással kapcsolatos teendők ellátása, illetve az energia ára. Az energetikai outsourcing szolgáltatás keretében az Új Energetika Kft. energetikusai kezelik az összes energiaellátással kapcsolatos szakmai kérdést, havidíjas szolgáltatás formájában, amely fajlagosan olcsóbb, és jobb hatásfokú, mint az összes szakterületre alkalmazott energetikus foglalkoztatása.

A cég jegyzett tőkéje 3 millió forint, 2014-es nettó érbevétele 69 670 000 forint volt, jelenlegi létszáma 5 fő.

  NRGreport
Címkék
#Új Energetika Kft.  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.