Vállalatok

Három Lukoil töltőállomáson nyílik élelmiszerüzlet

NRGreport | 2015.11.25. 14:14

A bevásárlás lehetőségét kínáló élelmiszerüzletté alakul három Lukoil üzemanyagtöltő-állomás shopja. A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Normbenz Magyarország Kft. együttműködése jegyében elsőként Budapesten, Diósdon és Tatabányán lehet a tankolást és a bevásárlást egy helyen intézni. Az üzletnyitásokat a jövőben továbbiak követhetik.

A Lukoil hazai töltőállomás-hálózatában november 26-án a budapesti Bartók Béla úton, december 3-án pedig Diósdon és Tatabányán nyílnak meg az első, a vásárlói igények alapján létrehozott élelmiszerüzletek. Ezekben az egységekben csaknem minden árucikket megtalálhatnak a fogyasztók, amelyeket a szupermarketek polcain már megszokhattak, mégpedig szupermarketárakon. A kúthálózat vevőközönsége számára a kereskedelmi kínálat szélesítése új színt jelent, míg a Spar mindinkább rugalmasan kívánja követni a vásárlói szokások változását.

„Vevőink visszajelzései alapján egyre nagyobb az igény a minőségi, jó ár-érték arányú szolgáltatásokra. A shopok megnyitásával tovább folytatódnak azok a stratégiai fejlesztések, amelyek vásárlóink lojalitásának növelését, valamint újabb célcsoportok megszólítását célozzák. A Spar márkatermékek esetében a Sparban megszokott árakat garantáljuk, így a napi bevásárlás mostantól a Lukoil kutakon is intézhető” – mondta Horváth-Dori Jenő, a Normbenz Magyarország ügyvezető igazgatója.

„Az Lukoil töltőállomásokon nyíló üzletek esetében a Spar termékei közül a hangsúly a gyors bevásárlásokat jellemző frissárukínálatra kerül, széles pékáru- és zöldségválasztékkal. A polcokon több száz féle termék, így a Spar bicskei húsüzemében gyártott húskészítmények, valamint az alapvető háztartási cikkek és a saját márkás termékek is megtalálhatóak lesznek” –mondta Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. 

A hazánkban mintegy 13 ezer álláshelyet teremtő osztrák, családi tulajdonú Spar-csoport és a Normbenz a tesztidőszak után az együttműködés bővítését tervezi, újabb Lukoil töltőállomások bevonásával.

  NRGreport
Címkék
#benzinkút   #Lukoil   #SPAR  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.