Vállalatok

Így vehet magának új Teslát

NRGreport | 2016.03.24. 09:16

Jövő héten csütörtökön mutatja be a Tesla legújabb modelljét, a Model 3-at és ekkor megkezdődik a 35 ezer dolláros autó előfoglalása is – írja a Portfolio.hu

Azok az autósok, akik az új, a korábbiaknál olcsóbb árfekvésű Tesla modellt, a Model 3-at szeretnék megvásárolni, már nem kell sokat várniuk. A cég március 31-én mutatja be a nagyközönségnek az új kocsit és a bemutató napján megkezdődik az előfoglalás is. 

A teljesen elektromos Model 3 az eddigi Tesla modellekhez képest jóval olcsóbb lesz, a tervek szerint 35 ezer dollárba kerül majd. A vásárláshoz előbb regisztrálni kell a Tesla honlapján, vagy egy Tesla-szalonban kell kifizetni a foglalót. 

Az autók átvételére ugyanakkor még várniuk kell az autósoknak, mert a Model 3 sorozatgyártása csak 2017 végén kezdődik. Érdekesség, hogy a szállítás során a Tesla előnybe részesíti azokat a vásárlókat, akik már rendelkeznek valamilyen Tesla modellel, így ezek a a vásárlók a többségnél előbb vehetik át az új kocsikat. 

A gyár tájékoztatása szerint a szállítások először az Egyesült Államok nyugati partján kezdődnek meg, ezután jön a keleti part és csak utána Európa, Ázsia, majd végül azok az országok, ahol baloldali közlekedés van – írja a Portfolio.hu.

  NRGreport
Címkék
#elektromos autó   #Model 3   #Tesla  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.