NRGreport
Menü

A Főgáz megszerezte az ISO 50001 tanúsítványt

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő FŐGÁZ Zrt. és a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. megszerezte az ISO 50001:2011 tanúsítványt - közölte az NRGreporthoz eljuttatott közleményében az ENKSZ.

 Az energiairányítási rendszer a FŐGÁZ működéséhez szükséges áram-, gáz-, távhő- és üzemanyagfelhasználást követő, felügyelő menedzsment eszköz, amely segíthet a FŐGÁZ saját energiafogyasztásának csökkentésében, illetve az energiahatékonyság, energiateljesítmény javításában - olvasható a közleményben.

Az ENKSZ azt is közölte, hogy a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. a gázszerelő szakma főszponzoraként részt vesz a Szakma Sztár Fesztiválon, amely célkitűzése a gyakorlatigényesszakmák társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítésén keresztül. 

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő FŐGÁZ hamarosan a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatójává válik, ezért is fontos számára, hogy a „jövő energetikai munkáltatójává” váljon és szakmai tudással rendelkező, elkötelezett fiatalokat segítsen pályájuk kezdetén - írták a kommünikében.

Forrás: NRGreport