NRGreport
Menü

Csak prémium minőségű üzemanyagokat kínál a Lukoil

Az üzemanyag minősége és ára egyaránt első helyen befolyásolja az autósokat, amikor arról döntenek, hol tankoljanak: 80 százalékuk azt a kúthálózatot választja, ahol a legjobb minőséget kapja a pénzéért – derül ki a 74 hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország felméréséből. A társaság a vásárlók változó igényeinek kiszolgálása érdekében átalakította üzemanyagkínálatát: az új Top N termékcsalád bevezetésével augusztus 15-től kizárólag prémium minőségű benzint és dízelt kínálnak a LUKOIL-töltőállomások, változatlan áron, írja a cég közleményében.

Jelentős fejlesztést hajtott végre üzemanyagkínálatán a hetvennégy hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország Kft., amelynek eredményeként az új Top N termékcsalád minden tagja a hazai szabványokban előírtaknál is magasabb, prémium minőséget képvisel. A standard kategóriába tartozó Benzin95 és Diesel termékeket augusztus 15-től az adalékolt Top N Benzin és Top N Diesel váltja az összes töltőállomáson, a prémium üzemanyagok pedig ezentúl Top N Plus Benzin és Top N Plus Diesel néven lesznek elérhetőek összesen 49 LUKOIL-kúton. Az új, speciális összetételű üzemanyagok bevezetése nem jár áremeléssel, így a vásárlók változatlan áron juthatnak hozzá a magasabb minőségű benzin és dízel termékekhez.

A fejlesztést a változó vásárlói igények tették indokolttá: a vállalat által készíttetett felmérés szerint az autósok 80 százaléka manapság elsősorban azokat a töltőállomásokat részesíti előnyben, ahol kedvező áron juthatnak hozzá a kiváló minőségű üzemanyagokhoz. „Az elmúlt években ugrásszerűen nőtt a prémium minőségű üzemanyagok iránti kereslet: a tavalyi év azonos időszakához képest 2016-ban eddig 36,9 százalékkal több prémium benzint és 42,7 százalékkal több prémium gázolajat értékesítettek Magyarországon. Ezzel együtt a nagy többség számára továbbra is a termékek ára a kulcsfontosságú. Ennek megfelelően úgy alakítottuk át kínálatunkat a Top N üzemanyagcsalád bevezetésével, hogy már alapáron is prémium minőséget kínálhassunk minden LUKOIL-töltőállomáson” – mondta el Horváth Dori Jenő, a Normbenz Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A standard kategóriába tartozó Top N és a prémium Top N Plus benzin és dízel olyan speciális adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek növelik a motor és egyéb alkatrészek élettartamát, és dinamikusabbá teszik a vezetési élményt. Korrózióvédő és a lerakódások kialakulását gátló hatásuknak köszönhetően az új üzemanyagok rendszeres használatával csökkenthetőek a járművek karbantartási költségei.

Forrás: NRGreport