Trading

Külön benzinkút épül milliomosoknak

NRGreport | 2016.09.15. 10:48

A Connecticut államban található Greenwichben nyitja meg kapuit jövőre az a luxus benzinkút, amelyet kizárólag tagságival rendelkező milliomosok vehetnek igénybe. Inas szolgálat, luxusbolt, steakhouse, minden van. 

Kiárólag a minimum évi 50 millió dolláros bevétellel rendelkező milliomosok használhatják majd a Guess Corporation által épített luxus benzinkutat, az Egyesült Államokbeli Greenwichben. A minden extrával felszerelt töltőállomást csak klubtagok látogathatják. 

Az egyszeri Bentley-tulajdonosnak itt nem kell majd bajlódnia az öltönyére fröccsenő benzinnel, ugyanis a tankolást, a szélvédő letakarítását, a kézi autómosást és a fényezést is inas szolgálat végzi majd el helyette. Ráadásul ezt az időt sem kell a shopban áldogálva, műanyagpoharas kávét szürcsölgetve végigszenvedni, hiszen a kúthoz egy négyemeletes kiszolgálóegység tartozik szalonnal, luxusmárkák üzleteivel, alvóhelységekkel, sőt még egy steakhouse és egy vízi vidámpark is helyet kap a komplexumban. 

Tiffany Taylor, a Guess Corporation alelnöke szerint azért esett a választás Greenwichre, mert ez egy kifejezetten gazdag település, ahol van helye egy ilyen szolgáltatásnak, a cég számára pedig kiemelt fontosságú, hogy megjelenjen az ehhez hasonló városokban. A tervek szerint az első benzinkutat további 250 luxus töltőállomás követi világszerte – írja az Oilprice.com.

  NRGreport
Címkék
#benzinkút   #Guess Corporation  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.