NRGreport
Menü

Car-sharing és csomagfelvétel jön a Mol kútjain

A német Handelsblattnak adott interjút a Mol elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt, aki többek között kifejtette, a Mol újabb töltőállomásokat vásárolhat, a benzinkutak pedig a jövőben alternatív üzemanyagok mellett csomagfelvételi lehetőséget és car-sharing szolgáltatásokat is kínálhatnak.

Hernádi a Reuters szerint a lapnak ismét hangsúlyozta, hogy a Mol új hosszútávú stratégiája alapján a következő 15 évben 4,5 milliárd dollárt kíván a petrolkémiába fektetni. A Mol azért akar erőteljesen a petrolkémiába fektetni, hogy csökkentse függőségét az üzemanyagoktól, ugyanakkor további kutatás-termelési eszközöket is vásárolnának, a kiskereskedelemben pedig egyre nagyobb hangsúlyt helyeznének a szolgáltatásokra, a szolgáltatási paletta bővítésére – írta a Portfolio.hu a cikk alapján.

A Mol elégedett a jelenlegi pozíciójával Közép-és Délkelet-Európában, ha azonban látnak jó lehetőségeket, további eszközöket vásárolhatnak, mondta a lapnak a társaság első embere. A jövő benzinkútjai alternatív üzemanyagok mellett csomagfelvételi lehetőséget és car-sharing szolgáltatásokat is kínálhatnak, tette hozzá.

 

Forrás: Handelsblatt, Reuters, Portfolio.hu

NR címlapCímlap

Még több cikk »