Trading

Stratégiai együttműködést kötött a Mol-csoport és a Fővárosi Vízművek

NRGreport | 2016.12.19. 15:07

Stratégiai együttműködést kötött a Mol-csoport és a Fővárosi Vízművek, a megállapodás szerint a két vállalat törekszik arra, hogy nemzetközi infrastrukturális projektek megvalósításában közösen vegyenek részt.

A Mol-csoport hétfői, MTI-nek küldött közleménye szerint a két cég együttműködése szakmai tudásmegosztásra és a két vállalat közötti szinergiák kihasználására épül.

Közölték: a Föld édesvíz-készlete véges – 2030-ra a vízkészlet a szükséglet 60 százalékát fedezi -, éppen ezért innovatív megoldásokra van szükség a vízgazdálkodásban.

A Mol-csoport nemrég bejelentett, 2030-ig szóló hosszú távú stratégiájával összhangban a vállalatcsoport a jövőben szélesíteni kívánja üzleti tevékenységét, és iparági szolgáltatásokkal is nyit a piac felé. A Mol az olajiparban több évtizedes nemzetközi színvonalú technológiai és csővezeték-építési, valamint hálózatüzemeltetési tapasztalatra tett szert, ezt ötvözi most a tanácsadási, illetve mérnök-szolgáltatási tevékenységgel a nemzetközi piacokon is mind aktívabb szerepet vállaló Fővárosi Vízművek vízi-közművek építésében és üzemeltetésében szerzett szakértelmével.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.