Vállalatok

Nevet változtat a DÉMÁSZ

NRGreport | 2017.03.01. 12:34

2017. február 1-jétől a DÉMÁSZ a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként biztosítja fogyasztói számára a folyamatos és biztonságos villamos energia ellátást a hazai energiaszektorban. A társaság március 1-jétől új néven működik.​

A Társaság új neve 2017. március 1-jétől DÉMÁSZ Zrt., amely 775 ezer lakossági- és versenypiaci fogyasztót lát el villamos energiával az ország dél-keleti részén. Ehhez kapcsolódóan a továbbiakban a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. is az EDF név nélkül biztosítja fogyasztói számára a biztonságos ellátást. Az ENKSZ együttesen így már megközelítőleg 4 millió lakossági és versenypiaci fogyasztó energiaellátását szavatolja. 

Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. tavaly december 5-én adásvételi szerződést írt alá az EDF DÉMÁSZ Zrt. 100%-os részvénycsomagjának megvásárlásáról. A tulajdonosváltáshoz kapcsolódóan az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nem volt.
 
A névváltozás az arculatot és az arculati elemeket érinti, amelynek következtében az ügyfélszolgálat, a számlalevelek és kiadványok március 1-jétől a DÉMÁSZ nevével és az új logóval jelennek meg. A fogyasztók az ügyfélszolgálati irodákban, illetve a www.demasz.hu illetve a www.demaszhalozat.hu oldalakon a megszokott módon intézhetik ügyeiket. Az egyedi ügyfélazonosítók változatlanok maradnak. 

Az ENKSZ szakmai irányítása alatt, a nemzeti energetikai társaságok együttműködése a garancia arra, hogy a DÉMÁSZ a legmagasabb műszaki színvonalon, hatékony és ügyfélbarát működés mellett végzi a villamosenergia-szolgáltatást. 
 

  NRGreport
Címkék
#Démász   #ENKSZ  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.