NRGreport
Menü

Új szolgáltatások lesznek a Mol kútjain

A közeljövőben teljesen átalakítja benzinkútjait a Mol, amelyek mindegyike egyedi igényeket elégít majd ki, aszerint, hogy autópályán, vagy éppen egy kistelepülésen található. A társaság jövőre 700-ra növelné a Fresh Corner üzletek számát is. 

A Mol 2030-ra meghirdetett stratégiájának fontos része, hogy továbbfejleszti kereskedelmi hálózatát. E törekvés részeként az olajcég az elmúlt három évben mintegy 500 töltőállomást vett át az Agiptól és a Lukoiltól a régióban, így a Mol-é lett a legnagyobb üzemanyag-kereskedelmi hálózat Közép-Kelet Európában - mondta a Napi.hu-nak adott interújában Orosz András, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője. 

Orosz András elmondta, hogy a közeljövőben a Mol több száz töltőállomást teljesen átalakít, és az a cél, hogy a kialakítandó Mol-pontok eltérjenek a többi benzinkúttól. Az egyik újítás a nemrégiben, a budapesti Szentendrei úton lévő töltőállomáson debütált drive through szolgáltatás, ahol a vásárlók az autójukban ülve vásárolhatják meg kávéjukat, szendvicsüket. Orosz András szerint ugyanakkor nem mindegyik töltőállomás lesz majd ilyen, lesznek kifejezetten autópályákhoz igazított kutak, de a budapesti belváros, vagy kis falvak igényeihez is igazodnak majd az átalakítások. A kiskereskedelmi vezető a lapnak elmondta: fontosnak tartják, hogy a Mol ne pusztán országos hálózatként működjön, hanem valóban otthon legyen a településeken. 

Szintén fontos eleme a megújulásnak a Fresh Corner koncepció, amely a kifejezetten magas minőségű ételek és italok vásárlását teszi lehetővé a kutakon. A cég tervei szerint 2018-ra 700-ra bővítik az egységek számát az országban. Orosz András a lapnak elmondta azt is, hogy a következő hónapokban dől el, milyen további új szolgáltatásokat vezet be a Mol a töltőállomásain, de részleteket egyelőre nem árult el. 

További részletek a Napi.hu-n. 

Az NRGreport.com együttműködő partnere a Napi.hu.

Forrás: Napi.hu