NRGreport
Menü

A FŐGÁZ támogatja a jubileumi Streetball szezon záróeseményét

A Nemzeti Közművekhez tartozó FŐGÁZ hetedik éve támogatja az idén már 25. alkalommal megrendezett Streetball Challenge Hungary bajnokságot, amelynek nyitófordulóját a hétvégén, Kőbányán rendezték meg.

A jubileumi bajnoki szezon budapesti záróeseménye, a rengeteg programot felvonultató, idén kétnapos FŐGÁZ Budapest Open 2017. szeptember 22-23-án, a Hősök Terén és a Városligeti Műjégpályán lesz ingyenesen megtekinthető a látogatók, szurkolók számára.

A 2017-es esztendő jelentős évforduló a magyar kosárlabdázás életében, hiszen idén 25 éves a streetball Magyarországon. Az elmúlt 24 év alatt a szervezők 19 hazai városban több mint 200 eseményt szerveztek, amelyen több mint 50 000 ember vett részt, ma már sokadik generáció csatlakozik a streetball mozgalomhoz, hiszen nem ritka, hogy a kezdeti évek fiataljai mostanra szülőként már a gyermekeikkel együtt vesznek részt a rendezvényen.

A jeles, hazánkban egyedülálló évfordulót különleges eseménysorozattal és főképp a záró rendezvénnyel, egy igazán nagyszabású FŐGÁZ Budapest Open-nel ünnepeli. A FŐGÁZ a záróesemény névadó szponzoraként járul hozzá az egészséges életmód fontosságának bemutatásához illetve célja, hogy a fiatalabb generációt is megszólítsa és számukra is ismertté váljon a már a teljes hazai lakosságot kiszolgáló nemzeti közműszolgáltatási rendszer.

Az idei évben is 10 helyszínen pattog a labda, a szervezők várják a kosárlabda szerelmeseit. Az eseménysorozattal kapcsolatos információk megtalálhatóak a streetballnet.hu oldalon.

Forrás: NRGreport