NRGreport
Menü

Bezöldült az élménypark

Immár 100 százalékban megújuló energiaforrásból fedezi a Katica Tanya Élményközpont a teljes energiaellátását. Az öko-tudatos családi park eddig is kiemelten figyelt a környezetvédelemre, mostanra azonban ezt új szintre emelték: 70 millió forint értékben avattak új fejlesztéseket, melyek segítségével tovább csökkenthetik ökológiai lábnyomukat. 

Szabadban, aktívan, környezettudatosan – ez lehetne a hely ars poeticája, hiszen nem titkolt céljuk a hagyományos életmódhoz való visszatérés népszerűsítése - tudatta közleményben az élményközpont. S teszik mindezt olyan agilitással, mely vendégeikre is kihat: nem ritka, hogy akár soktagú családok töltenek el több napot együtt, aktívan itt. A 70 féle bel-és kültéri játék, a csúszdapark, a vízi élményrészleg és a több száz állat garantálják a tartalmas kikapcsolódást. 

Most pedig mindez még több és jobb lett: több új gyermekjátékkal, köztük óriás trambulinnal, hatalmas napelem-farmmal és modern, komfortos faházakkal bővült az eddig sem éppen szegényes kínálat. Az átadott új játékokkal az attrakciók száma a 100-hoz közelít, a folyamatosan bővülő szállásokkal pedig már több mint 200 főnek tudnak szállást biztosítani. Ami nem árt, hiszen évente több, mint 70 ezer látogató fordul meg náluk egész évben. Családok, barátok, kicsik és nagyok, itt mindenki jól szórakozhat. 

A megnyitón idegenvezetést tartott a tanya egyik alapító-tulajdonosa, Handó János. Azt mondja ez csak a kezdet, a fejlesztések nem állnak le:
„A vendég élményéhez kell a jó program, a rugalmas ellátás és pénztárcabarát szállás. Az idei évben ennek minden elemét fejlesztettük. Ennek nagyon fontos összetevője, hogy mindezt teljesen saját energiából oldjuk meg. Folyamatosan pályázunk, keressük a lehetőségeket, hogy a kínálat egyre színesebb, az élmény pedig felejthetetlen legyen.”

Forrás: nrgreport