Vállalatok

Ismét visszaélnek a Tigáz nevével

NRGreport | 2017.09.05. 09:52

A ”trükkös szakemberek” nem adják fel. Idén már nem az első alkalommal próbálkoznak a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, a Társaság megbízottainak adva ki magukat. Ezúttal gázkonvektorok EU szabvány szerinti  vezetékcseréjét ajánlják túlárazottan, elsősorban idősebb lakossági felhasználók részére, melyre előleget vesznek fel tőlük. 

A TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

A Társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A TIGÁZ megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, TIGÁZ arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állít ki a Társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.  

A TIGÁZ munkatársai és megbízottai jellemzően a következő ügyekben kereshetik fel ügyfeleiket személyesen, otthonukban:

  • Műszaki átvétel
  • Mérő és házi nyomásszabályozó felszerelés
  • Hitelesítési mérő- és házi nyomásszabályozó csere
  • Fogyasztási hely kikapcsolás, visszakapcsolás
  • Mérőhely ellenőrzés
  • Mérőhely leolvasás
  • Hibaelhárítás

A Társaság kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a munkát végző személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, javasolják, hogy ne engedjék be a felhasználási helyre. Amennyiben visszaéléseket tapasztalnak, a fogyasztók forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék a cég ügyfélszolgálatán a következő telefonszámon:  06 (80) 180-380.

  NRGreport
Címkék
#csalás   #TIGÁZ  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.