Vállalatok

Új vezérigazgató az MVM Partner élén

NRGreport | 2017.12.13. 12:31

2017 decemberétől  Vándor Balázs az MVM Partner Zrt. új vezérigazgatója. A kinevezett vezető célja, hogy a társaság megtartsa meghatározó szerepét a villamosenergia-kereskedelmi piacon, és erősítse szerepvállalását az elektromobilitás és az energiahatékonyságot támogató szolgáltatások területén.

Vándor Balázs 40 éves közgazdász, 2011-ben csatlakozott az MVM Csoporthoz, az MVM Partner földgáz üzletfejlesztési igazgatójaként. 2013-ban a Magyar Földgázkereskedő Zrt. értékesítési területért felelős igazgatósági tagja lett, 2014-ben és 2015-ben az MVM Zrt. Stratégiai Igazgatójának, majd a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatójának tanácsadójaként tevékenykedett. 2016-ban az MVM Zrt. kereskedelmi igazgatójának nevezték ki.

 „A megfizethető árú villamos energia biztosítása és az energiatudatos felhasználás támogatása során fontos, hogy mindezt fenntartható módon, a jelenleg elérhető legmodernebb technológiák alkalmazása révén, a piac kihívásaira rugalmasan reagálva, a legmagasabb színvonalon tegyük” – hangsúlyozta Vándor Balázs.

Major György, a társaság leköszönő vezérigazgatója távozott az MVM Csoporttól. Vezetése alatt az MVM Partner megtartotta piacvezető pozícióját és megalapozta a társaság sikeres kilépését a jövő energetikai tendenciáit meghatározó újabb üzleti területekre, megteremtve annak lehetőségét, hogy az MVM Partner továbbra is megkerülhetetlen szereplője legyen a hazai és regionális energetikai piacnak – tudatták közleményben.

  NRGreport
Címkék
#MVM Partner Zrt.  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.