NRGreport
Menü

Napelemes szolgáltatást indít az állami közműcég

A Nemzeti Közművek elindította országos lakossági napelemes szolgáltatását, amelynek igénybevételével az ügyfelek a napelemes rendszer telepítésével villamos energia felhasználásuk jelentős részét közvetlenül megújuló energiaforrásból fedezhetik.

A Nemzeti Közművek napelemes szolgáltatása teljeskörű kivitelezést jelent, amelyben a műszaki felméréstől az üzembehelyezéshez szükséges minden eszköz telepítésén keresztül, az engedélyek beszerzéséig a teljes folyamatot a Nemzeti Közművekhez tartozó NKM Optimum Zrt. végzi. Az NKM Optimum Zrt. online indikatív ajánlatkérő felületén a leendő ügyfelek néhány adat megadásával készíthetnek ajánlatot és kérhetnek kapcsolatfelvételt.

A Nemzeti Közművek tájékoztatása szerint dolgozik a szolgáltatáshoz igénybe vehető finanszírozási konstrukciók kialakításán is, azonban napelemes szolgáltatás igénybevételéhez az MFB pontokon igényelhető, a Széchenyi 2020 program keretében a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó kamatmentes hitel is elérhető. 

 

Forrás: Portfolio

NR címlapCímlap

A Tesla titka 2.

Vállalatok Szabó Dávid, a Hold Alapkezelő portfóliómenedzsere | 2020-02-20 05:59
A Tesla titka 2.

bővebben »

Még több cikk »