Vállalatok

Új vezető a Mol Magyarország élén

NRGreport | 2018.06.08. 07:12

A társaság Ratatics Pétert nevezte ki a MOL teljes magyarországi operatív működéséért felelős ügyvezető igazgatójának (Chief Operating Officer) 2018. július 1-től. A MOL Magyarország vezetőjeként Ratatics Péter fogja felügyelni a MOL romániai, szerbiai és szlovéniai tevékenységét is. A szakember emellett továbbra is ellátja a MOL-csoportnál betöltött Fogyasztói Szolgáltatások ügyvezető igazgatói pozícióval járó feladatait.

Ratatics Péter a budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként 2006-ban. 

Ratatics Péter 2007-ben csatlakozott a MOL-csoporthoz, mindezidáig számos vezetői pozíciót töltött be, többek között a Csoportszintű Társasági Támogatás Igazgatói szerepet, mely során felelős volt a Csoportszintű Beszerzés, HR és Társasági Kommunikáció működéséért.

2011-től tagja az INA Igazgatóságának, 2012-től az FGSZ Zrt. Felügyelő Bizottságának elnökhelyettese.

A szakember 2016-tól a MOL-csoport Fogyasztói Szolgáltatások operatív igazgatójaként folytatta pályafutását a vállalatnál.

Ratatics Pétert 2018. február 15-től a Fogyasztói Szolgáltatások ügyvezető igazgatójává nevezték ki, és ezzel egyidőben az Ügyvezető Testület tagjává vált. Vezetése alatt a korábbi kiskereskedelmi részlegből kialakított fogyasztói szolgáltatások üzletág kiemelkedő eredményeket produkált, a Fresh Corner hálózat immár több mint 500 egységből áll, 2018 januárjában pedig elindult a MOL Limo, a MOL közösségi autómegosztó szolgáltatása is.

A szakember Fasimon Sándort váltja a MOL Magyarország élén, aki július 1-jétől veszi át az INA Igazgatóságának elnöki posztját. Fasimon Sándor 2013 óta felelt a MOL magyarországi működéséért.

  NRGreport
Címkék
#energetika   #kőolaj   #Mol   #olajipar   #Ratatics Péter  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.