Vállalatok

Erre készül az E.On

NRGreport | 2018.06.12. 07:56

Mintegy 600 millió forint értékben ruházna be az E.On Zalaegerszegen: a városban többek között kicserélik a villamos- és gázvezetékeket, valamint a közvilágítási kábeleket – adta hírül az energiacég.

A saját forrásból finanszírozott fejlesztések a földgáz gerincvezetékek és nyomásszabályozó állomások rekonstrukcióját, az áramhálózati fejlesztéseket és a közvilágítás rekonstrukcióját tartalmazzák. A vállalat 180 millió forintot fordít a gázhálózati rekonstrukcióra, és több mint 370 millió forintot szán a város villamos energiahálózatának rekonstrukciójára és korszerűsítésére.

A program keretében az északi ipari park fejlesztésére 160 millió forintot fordítanak, további 20 millió forintból pedig a város több pontján újítják fel a közvilágítást – írta az MTI.

Kisfeszültségű hibaelhárítási folyamatot támogató irányítási rendszert vezetnek be, amelynek segítségével a meghibásodásokról és a hiba elhárításának helyzetéről automatikus funkciókon keresztül tudják tájékoztatni az ügyfeleket.

Az energiavállalat Zala megye közel 30 településén tervez további fejlesztéseket, Nagykanizsán, Hévízen és Keszthelyen pedig gázelosztó vezeték rekonstrukciót hajt végre.

Az E.On Zala megyében 6052 kilométer hosszú áram-, és 3100 kilométer gázhálózati vezeték üzemeltetéséről, fejlesztéséről és karbantartásáról gondoskodik.

 

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.