Vállalatok

Új vezető a Deloitte Magyarországnál

NRGreport | 2018.06.28. 05:43

Manfred Siebkét nevezték ki a German Desk üzletág vezetőjének.

Manfred Siebke

Manfred Siebke április 3-án vette át a Deloitte Magyarország German Desk üzletágának vezetését. A szakember a Deloitte-hoz történő csatlakozása előtt vezető pozíciót töltött be egy francia gyógyszeripari vállalat pénzügyi osztályán, ezt megelőzően pedig több évig egy másik Big4 cégnél dolgozott Düsseldorfban és Prágában, ahol tőzsdei és családi cégek könyvvizsgálatában egyaránt részt vett.

Tagja a német könyvvizsgálói és adótanácsadói kamaráknak, és komoly tapasztalattal rendelkezik az IFRS és HGB szerinti beszámolás terén is. Kinevezésével a Deloitte folytatja a nemzetközi hálózata által kínált előnyök kihasználására vonatkozó stratégiáját, amivel regionális igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára.

„Befektetőként és vezetőként is számos olyan üzleti kihívással találkozhatunk, amelyek megoldásához külső szakértő bevonására van szükségünk. Legyen szó különféle számviteli aktualitásokról, mint például a helyi pénzügyi beszámolók IFRS szerinti elkészítése, az új adóügyi kötelezettségeknek való megfelelés, vagy a valós idejű ÁFA bevallás, vagy akár működési problémákról, mint amilyen a hatékonyság folyamatos javítása, külső hozzáértő segítségével könnyebb hatékonyan kezelni a felmerülő kérdéseket. Ezekre a kérdésekre vezető szakmai szolgáltató vállalatként rendelkezünk a megfelelő válaszokkal. A German Desk lényege, hogy ezeket a 360 fokos megoldásokat egyetlen kapcsolattartási pontként, megbízható tanácsadóként nyújtjuk, figyelembe véve az ügyfél szükségleteit, végigkísérve őt az egész folyamaton” – mondta el Manfred Siebke, a Deloitte Magyarország German Desk üzletágának vezetője.

A Deloitte German Desk szolgáltatásai a magyarországi tevékenységet folytató és az országban befektető német, osztrák és svájci vállalkozások igényeire fókuszálnak.

„Németországgal, Ausztriával és Svájccal összehasonlítva Magyarország jelentős előnyben van a munkabérek, az adózás és a potenciális támogatások szempontjából, azonban a cégvezetőknek és tulajdonosoknak figyelembe kell venniük a kockázatokat is, mint például, a szabályozási változásokat, és a képzett munkaerő egyre nagyobb hiányát” – mutatott rá Manfred Siebke.

 

  NRGreport
Címkék
#Deloitte   #Manfred Siebke  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.