Vállalatok

Budapest lesz az energetika központja decemberben

NRGreport | 2018.10.26. 07:02

Decemberben ismét megrendezik a közép-kelet-európai régió vezető energetikai rendezvényét, a Budapest Energy Summit 2018 (BEST) konferenciát. Az eseményen több mint huszonöt országból várnak energiaipari vezetőket, szakértőket és elemzőket, december 3-6. között, Budapesten.

 A konferencia fókuszában a kibocsátásmentes technológiák fejlesztése és  finanszírozása, a földgáz jövőbeni szerepe, az energiatárolási kérdések, valamint az energiaipari innováció állnak. Az eseményt Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyitja majd meg – mondta el Pánczél Andrea, a rendezvényt szervező White Paper Consulting ügyvezetője. 

A három és fél napos konferencián a legfrissebb szakmai újdonságokról és eredményekről a legjelentősebb nemzetközi energetikai vállalatok vezetői, az EU és a legbefolyásosabb intézmények képviselői számolnak majd be. A  rendezvényen számos olyan energiaipari vezető, elemző, tanácsadó is tart majd előadást, akik most először lesznek hallhatóak Budapesten, többek között a Gazprom Export igazgatója, Elena Burmistrova is megosztja majd tapasztalatait.

A Budapest Energy Summit első napján a zöld energia legfontosabb kérdései kerülnek górcső alá, a másodikon pedig az energiaipari innovációs trendeké lesz a főszerep. A BEST 2018 zárónapján rendezik meg a régió első Woman in Energy konferenciát, mely a női vezetők jelenlétének szükségességét hangsúlyozza az energetikai vállalatokban.

A szervezők idén is több kategóriában díjazzák az energiaipar képviselőit a BEST Award keretein belül. A Best Award különböző kategóriáira a rendezvény weboldalán lehet nevezni, melyekből egy nemzetközi szakmai zsűri választja majd ki a díjazottakat.

A konferencia teljes programja megtalálható itt.

Az előadók listája pedig elérhető itt.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.