NRGreport
Menü

Átadták a Budapest Energy Summit díjait

Vállalatok | NRGreport | 2018-12-06 11:56

Második alkalommal, négy kategóriában díjazták az energiaipar legjobbjait a Budapest Energy Summit-en.

A hétfő esti gálaesten ifjabb Chikán Attila, az Alteo Nyrt. vezérigazgatója vehette át „Az Év vezetője” díjat, „Az Év női vezetője” Orbán Anita, a Tellurian elnökhelyettese lett, „Az Év vezetője” Eryk Kłossowski, a PSE S.A., a lengyel villamosenergia-ipari rendszerirányító elnök-vezérigazagtója, „Az Év leginnovatívabb projektje” pedig az E.ON Blinkee City.

A BEST Award 2018 díjazottjai (balról, jobbra): ifj. Chikán Attila, az Alteo Nyrt. vezérigazgatója, Orbán Anita, a Tellurian elnökhelyettese és Jamniczky Zsolt, az E.ON igazagtósági tagja

Forrás: BEST

A Budapest Energy Summit szervezői első körben az esemény weboldalán vártak ajánlásokat a négy kategória legjobbjaira. Ezt követően egy nemzetközi zsűri választotta ki az idei díjazottakat. A testület tagjai Alexander Duleba, a szlovákiai külügyi intézet igazgatója, Szabó László, a Regionális Energiagazdasági Kutató Központ igazgatója, David Buchan, az Oxford Institute kutatója, Lósz Ákos, a Columbia Egyetem kutatója és Mészáros Antónia, az Unicef igazgatója volt.

NRGreport