Vállalatok

MOL kutakra is szűrhetünk az első hazai online térképes útikalauzban

NRGreport | 2018.12.18. 16:02

A Magyar Természetjáró Szövetség rég várt applikációt indított a napokban útjára, mely hazai útvonalakkal, információkkal, számos ingyenes extra tartalommal és akár offline navigációval is segíti a túrázókat, kerékpárosokat, kirándulókat.

A első Magyarországra optimalizált online térképes útikalauz, a Természetjáró túravezető alkalmazás számos lehetőséget nyújt a kültéri sportok kedvelőinek, melyben a túraajánlatok szűrhetőek hossz, nehézség vagy a tőlünk való távolság szerint, valamint olyan funkciók is megtalálhatóak benne, mint a csúcskereső, magasságmérő, dőlésszögmérő, sebességmérő, QR-kód olvasó és az iránytű, a szolgáltatások között pedig MOL kutakra is rákereshetünk.

A Természetjáró applikáció motorja a német Outdooractive Nyugat-Európában széles körben elterjedt, de a világ más részein is használt fejlesztése. A magyar változat annyiban is különleges, hogy ingyenesen kínál több prémium szolgáltatást, mint amilyen például az internet nélküli terepi navigáció, valamint számos extra tartalmat nyújt külföldi testvéreihez képest: több ezer látnivaló, köztük kilátópontok, múzeumok és kisvasutak találhatóak meg benne részletes ismertetővel, a választást segítő fényképekkel és hasznos megközelítési információkkal. A szálláslehetőségek szintén könnyen feltérképezhetők, és a kínálat napról napra bővül. A Természetjáró abban is segít, hogy a túrázó családok és baráti társaságok felkészültek legyenek a váratlan helyzetekre, ezért lehetőség van az applikáción belül telefonos segélyhívásra, tartalmazza az időszakos turistaút-lezárásokat, és megtalálhatóak benne például a legközelebbi MOL benzinkutak is.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.