Vállalatok

Új területekkel bővült a Mol autómegosztó szolgáltatása

NRGreport | 2019.01.22. 16:14

Bővül a terület, amelyen belül a Mol Limo járműveivel ingyenesen lehet parkolni. 

A Mol Békásmegyerre is kiterjesztette a Limo-zónát, miután a Szentendrei úton telepített egy töltőt, a zónába azonban Békásmegyernek csak a Szentendrei út és Duna közötti része került be. Emellett még három területen bővült a Limo, ezek a Szent János kórház és Diós árok, Mártonhegy, valamint a Kőbányai út Népliget melletti része – írta meg az autonavigator.hu nyomán a Portfolio.

A Mol autómegosztó szolgáltatását elvileg nem csak a meghatározott határokon belül lehet használni, azonban használat után a járműveket csak a kijelölt zónán belül lehet úgy letenni, hogy az ügyfélnek nem kell a parkolási díjjal törődnie. Limo-zónán kívül viszont csak a járműfoglalás folytatása mellett és parkolási díj ellenében lehet parkolni.

További újdonság, hogy a Duna Plaza parkolóját ingyen használhatják a Limo ügyfelei. Az ingyenes parkoláshoz hat helyet jelöltek ki a Duna Plaza parkolóházában.

A társaság 2020-ra a szolgáltatás működési területét Budapest közigazgatási határáig kívánja kiterjeszteni, illetve megduplázza flottáját, fokozatosan emelve benne az elektromos autók arányát.

  NRGreport
Címkék
#autómegosztás   #e-mobilitás   #Mol   #MOL Limo  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.