Ki kicsoda?

Ifj. Chikán Attila

Az ALTEO Nyrt. vezérigazgatója.

Ifj. Chikán Attila az ALTEO Nyrt. 2008-as megalapítása óta a vállalat vezérigazgatója. Vezetése alatt az ALTEO Nyrt. Magyarország egyik vezető energetikai vállalatává nőtte ki magát; tevékenységei között megtalálható az energiatermelés, -szolgáltatás és -kereskedelem, a vállalat megújuló és gázerőművekkel egyaránt rendelkezik, ügyfelei között pedig elsősorban ipari vállalatok találhatók. 2010 óta van jelen a Budapesti Értéktőzsde kibocsátói között, mára a Prémium kategóriában jegyzik.

Forrás: Alteo Nyrt.

A szakember korábban öt éven keresztül volt az EETEK Holding befektetési igazgatója, ahol vezető szerepet töltött be több mint 10 milliárd forint értékű energetikai befektetés végrehajtásában. Diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, illetve a Külkereskedelmi Főiskolán szerezte.

Ifj. Chikán Attila az elnöke a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) nevű szervezetnek, amelynek célja, hogy előmozdítsa a fenntartható fejlődés modelljét. A szakember elkötelezett a fenntarthatóság iránt, e terület aktív véleményvezéreként blogot vezet Chikansplanet néven és aktív médiaszereplő a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos témákban.

  NRGreport
Címkék
#ALTEO   #életrajz   #ifj. Chikán Attila  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.