Fenntarthatóság

Újra Ifj. Chikán Attilát választották a BCSDH elnökévé

NRGreport | 2019.02.28. 07:03

Ismét Ifj. Chikán Attilát, az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. vezérigazgatóját választotta elnökévé a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) tisztújító közgyűlése. 

Az elnökség – amelynek megbízatása három évre szól – újraválasztott tagjai között van Jamniczky Zsolt, az E.On Hungária vezérigazgató-helyettese, Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezető igazgatója.

A testület új tagjaként Nagy Grétát, a Dandelion Kft. ügyvezető igazgatóját a leköszönő Dr. Thomas Narbeshuber, a BASF Hungária ügyvezető igazgatója helyére választotta meg a közgyűlés. A BCSDH ügyvezetését továbbra is Márta Irén látja el – tették hozzá.

A szervezet közleményében azt írta, az újraválasztott elnök az utóbbi három év egyik legnagyobb eredményének a körforgásos gazdaság platform létrejöttét tartja, amely a BCSDH, a Holland Nagykövetség és az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére jött létre. A platform célja az összefogás és tudásmegosztás a vállalati, a kormányzati és a tudományos szféra részvételével. Az alapítás óta már 55 tagvállalat írta alá az egyetértési nyilatkozatot, a szám pedig egyre nő.

 

Címlapkép forrása: BCSDH

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.