NRGreport
Menü

Változás a MOL igazgatóságában

Vállalatok | NRGreport | 2019-04-12 11:34

A MOL Nyrt. április 11-én megtartott éves közgyűlésén újraválasztotta az igazgatóság három korábbi tagját és egy új tag felvételéről is döntöttek.

A közgyűlés jóváhagyta Dr. Csányi Sándor, Dr. Anthony Radev és Dr. Martonyi János újraválasztását az igazgatóságban. Új tagként megválasztották Talal Al Awfit, aki a közgyűlés 100 % -os támogatásával lett a MOL Nyrt. igazgatóságának tagja. A megválasztott tagok mandátuma 2019. április 30-tól 2024. április 29-ig tartó időtartamra szól. A budapesti közgyűlésen a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság tagjának választották Dr. Pandurics Anettet.

Forrás: MOL

Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója a következőket mondta el a közgyűlésen: “Örömmel zárom le a 2018-as pénzügyi évet, amelyre egy sikeres és meghatározó évként fogunk visszaemlékezni. Ez az az év, amikor új üzletágakba és új technológiákba invesztáltunk, amelyek megalapozzák a cég jövőjét és növekedését. Az igazgatóság és a menedzsment is arra törekszik, hogy úgy alakítsa át az üzletágat, hogy az továbbra is stabilan működjön, és erős pénzügyi teljesítményt nyújtson. Szeretném megköszönni részvényeseink támogatását az Igazgatóság döntéseivel kapcsolatban. 2019-ben tovább folytatjuk az üzletág átalakítását, miközben azon leszünk, hogy a részvényesek számára továbbra is vonzók legyünk.”

NRGreport