Vállalatok

Közvilágításban erősít az állami közműcég

NRGreport | 2019.04.17. 07:18

Az NKM bővítette tervezői, kivitelezői, üzemeltetői kapacitásait; a WATT-ETA Kft. akvizíciója lehetővé teszi a társaság – stratégiájának megfelelő – áramhálózati és közvilágítási képességeinek és kapacitásainak fejlesztését. 

A társaság új neve NKM Watt Eta Hálózati és Közvilágítási Szolgáltató Kft. (NKM Watt Eta Kft.), a társaság új ügyvezetője Anger Ottó Béla, az NKM hálózati szolgáltatások igazgatója, 20 évnyi iparági műszaki, pénzügyi, kereskedelmi tapasztalattal. A már új – NKM Watt Eta Kft. – néven működő cég 100%-os üzletrésze megvásárlására vonatkozó ügyletet sikeresen lezárták.

Az eredeti cég 1996-ban alakult mérnöki vállalkozás, tevékenységi köre és szakmai bázisa folyamatosan bővült az évtizedek során, szolgáltatásaihoz az ország egész területén hozzájuthatnak ügyfelei. A társaság 50 tapasztalt és képzett munkavállalót foglalkoztat, akikre közlése szerint az NKM hosszú távon számít.

Az NKM jelenlegi infrastrukturális tevékenységei magukban foglalják – többek között – az áramhálózati tervezés, áramhálózati kivitelezés, áramhálózati üzemeltetés valamint közvilágítási tervezés, közvilágítási üzemeltetés, közvilágítási fejlesztés tevékenységeket.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.