Fenntarthatóság

E-töltőket telepít a Spar áruházaknál az NKM

NRGreport | 2019.05.31. 09:03

Az NKM Mobilitás Kft. 33 e-töltő telepítéséről és üzemeltetéséről állapodott meg a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-vel. A töltőket országszerte 17 áruháznál lehet majd igénybe venni. 

A Spar áruházak részére telepítendő elektromos töltőberendezések dupla Type2-es AC csatlakozóaljzatokkal rendelkeznek. Az első telepítésre már június első hetében sor kerül, ezt követően az NKM folyamatosan helyezi üzembe a további töltőállomásokat. A Spar áruházak töltőinek használata kezdetben ingyenes lesz, a töltés a kábel csatlakoztatása után automatikusan elindul.

A Mobiliti egyéb töltőállomásain mára már mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás. Ez a funkció már csak a Mobiliti NKM Töltőpont applikációjából kezdeményezhető, illetve regisztrált ügyfelek részére RFID azonosítóval történő töltés-indítás is elérhető – hangsúlyozza az NKM.

Az NKM e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó társasága, a Mobiliti eddig több mint 150 töltési pontot telepített és üzemeltet jelenleg Magyarországon.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.