Vállalatok

Hernádi Zsolt: valami újat kell mutatnunk

NRGreport | 2019.06.04. 07:41

Olajtársaságból műanyagfeldolgozó címmel a MOL elnök-vezérigazgatójával készített interjút Németország vezető gazdasági lapja, a Handelsblatt Budapesten. Az NRGreport-ban, a későbbiekben teljes terjedelmében megjelenő interjúban Hernádi a jövőbe mutató fejlesztések kapcsán kiemelte, hogy a petrolkémia szakterületén specialisták kívánnak lenni, valamint hogy nemcsak Magyarországon, hanem a szomszédos országokban is bővítik az e-autó szolgáltatásokat.

A MOL a közelmúltban jelentette be a német Aurora műanyagok újrahasznosításával foglalkozó cég felvásárlását, melynek kapcsán Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató a Handelsblattnak elmondta, hogy a “műanyag ártalmatlanításában hatalmas piacot látunk, amelyben jelentős piaci részesedést akarunk elérni”.

A MOL, mely hazánkban már elindította autókölcsönző szolgáltatását – köztük elektromos autókat is kínálva – bővítené piacát. "Nemcsak Magyarországon, hanem a szomszédos országokban is bővítjük az e-autó szolgáltatásunkat" – jelentette be Hernádi. A szlovák fővárosban Pozsonyban a MOL sikeresen bevezette a kerékpármegosztó rendszert. "Értékesítési láncunkat ki szeretnénk terjeszteni és új termékeket kipróbálni, ott, ahol ezzel hozzáadott értéket kapunk. Ez nem „muszáj” dolgog, hisz az upstream és a downstream üzletág is működőképes. De azért, hogy a csoportot öt-tíz év alatt megerősítsük, valami újat kell mutatnunk – magyarázza Hernádi a Handelsblattnak adott interjúban.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.