Rezsi

Rezsikedvezményt kínál a Nemzeti Közművek – nemcsak nyugdíjasoknak

NRGreport | 2019.08.29. 07:14

Az NKM folytatja „Zöldben gondolkodunk!” elnevezésű kampányát, a most E-számlára regisztráló ügyfelek 2019. augusztus 26. és 2019. október 31. között garantált ezer-ezer forint jóváírást kapnak földgáz vagy áramszámláikra.

Az NKM Energia Zrt. jogelődjével – vagyis az NKM Földgázszolgáltató Zrt.-vel – egyetemes szolgáltatás keretében történő földgáz vásárlási szerződéssel rendelkező azon ügyfelek, akik 2019. augusztus 26. – 2019. október 31. között papíralapú számlájuk helyett e-gázszámlát igényelnek, automatikusan egyszeri bruttó 1000 forint összegű jóváírásban részesülnek a 2019. december 10. után kiállított első gázszámlájukból (részletek itt.)

Hasonló feltételek mellett az e-számlára váltó villamosenergia-felhasználók is 1000 forint jóváírást kaphatnak, amennyiben az  NKM Energia Zrt. jogelődjével, az NKM Áramszolgáltató Zrt.-vel egyetemes szolgáltatás keretében történő villamosenergia vásárlási szerződéssel rendelkeznek. (a részleteket itt találja.)

A feltételek közül érdemes kiemelni, hogy a jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2019. augusztus 26. előtt még nem
rendelkeztek az NKM Energia Zrt. E-gázszámla, vagy áramszámla szolgáltatásával. Ha az ügyfél rendelkezik valamelyik a szolgáltatással, de a fenti promóciós időszakot megelőzően a már meglévő E-számla regisztrációját/igénylését lemondta, majd a lemondást követően a promóciós időszakban újra E-gázszámlát igényel, az ügyfelet a bruttó 1000 forint összegű jóváírás nem illeti meg.

 

Címlapkép forrása: instazu.com / @nemetesen

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.