Vállalatok

Az NKM megvásárolta az e-Mobit

NRGreport | 2019.10.31. 08:15

Az NKM Mobilitás Kft. a napokban írta alá az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. megvásárlására vonatkozó adásvételi szerződést – írja az NKM közleményében.

A társaság által közzétett közleményből kiderült továbbá az is, hogy

→ A tranzakció sikeres zárása után az e-Mobi az NKM Mobilitás Kft. leányvállalataként fog működni.

→ Tevékenysége az eddig általa telepített 336 darab töltőoszlop üzemeltetése, karbantartása és az állami szereplőknek nyújtott e-flottaszolgáltatás folytatására fog irányulni.

→ A tranzakció zárását követően kezdődik a rendszerek integrációja, amely eredményeként, várhatóan a jövő évben, majd az e-Mobi töltőknél is igénybe vehető lesz a Mobiliti 0-24 ügyfélszolgálata, a Mobiliti applikáció és az RFID-val történő azonosítás.

→ A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 112 darab nyilvános töltőn és 228 darab nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 19 villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén.

→ Ennek köszönhetően az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget.

→ A Mobiliti ügyfelei 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kaphatnak segítséget a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.