NRGreport
Menü

Ingyenpénzt kaphatnak a rezsiszámlát fizetők - itt a felhívás

„Maradjon több ideje a fontos dolgokra” elnevezéssel, indított kampányt az NKM, amellyel a most e-számlára regisztráló ügyfelek 2019. november 4. és 2019. december 15. között megnyerhetik éves energiafogyasztásuk értékét, maximum 150 ezer forint értékben.

A promóció végén az NKM sorsolás útján választja ki azt a 20 nyertest, akik az éves energiafogyasztásuk értékét számlajóváírás formájában visszakapják. Továbbá az NKM egyszeri, garantált 1000 forintos számlajóvárást is ad azon ügyfelei számára, akik 2019. november 1. és december 31. között e-számla szolgáltatásra váltanak - adta hírül az állami társaság.

Az NKM elektronikus számla szolgáltatásával egyszerűbb és gyorsabb a fogyasztók számla-ügyintézése, hiszen internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják az e-számlát, illetve tételesen nyomon tudják követni azokat visszamenőlegesen is és nem kell többet a papír alapú számlákkal foglalkozni.

A cég szerint eddigi kampányok eredményeként már közel egymillió földgáz- és áramfogyasztó váltott a számlaügyintézést lényegesen megkönnyítő elektronikus számlára. A saját e-számla az NKM földgáz-, illetve áramfogyasztói számára egyaránt igénybe vehetőek.

Forrás: Napi.hu