Vállalatok

Ma újraindul a győri Audi

NRGreport | 2020.04.14. 13:11

A koronavírus indokolta március 22-ei leállás után az Audi Hungaria győri gyárában mától újraindul a munka Az Audi átfogó intézkedési csomaggal védekezik a járvány gyáron belüli terjedése ellen, igazodva a magyar egészségügyi hatóságok előírásaihoz is.

Az óvintézkedések egyik sarkalatos pontja a távolságtartás. A vállalat a munkatársak személyes érintkezési lehetőségeit már hetekkel ezelőtt a minimumra csökkentette. Azokon a munkahelyeken, ahol a munkavégzést fenn kell tartani, a 1,5 méteres biztonsági távolságot be kell tartani- írja a Kisalfold.hu.

A személyes kontaktusok kiváltására telefonos ügyfélszolgálat működik a személyügyön. A járvány kitörését követően a vállalat vezetősége bevezette a koronavírus-fertőzés gyanújával jelentkező munkatársakra vonatkozó ellátási rendet, távkonzultációval, digitális rendeléssel. A munkahelyi éttermek átmenetileg az átalakítás miatt zárva tartanak. A termelés újraindulásával a vállalat ismét melegétkezési lehetőséget biztosít munkatársainak, de kizárólag előre csomagolva, elvitelre.

Az Audi Hungaria nemcsak a munkahelyen, hanem már a munkába jutás során is figyelmet fordít a munkatársak egészségének védelmére és megduplázta a járatai számát. Valamennyi munkatárs kötelező járványügyi oktatáson fog részt venni.

Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: ˝Célunk, hogy Covid-readyvé, azaz vírusbiztossá tegyünk az Audi Hungariát. Valamennyi területünk az üzemorvosok és a munkabiztonság irányításával azon dolgozik, hogy minél előbb elérjük ezt a célt.˝

Címlapkép forrása: Audi.hu

  NRGreport
Címkék
#Audi   #autógyártás   #covid-19   #koronavírus  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.