Vállalatok

Kesztyűvel segít a MOL Plugee a koronavírus terjedése ellen

NRGreport | 2020.05.14. 09:12

A járvány elleni küzdelemben többek között a távolságtartást, és a fertőtlenítést tartják a legfontosabbnak. A sokak által megérintett felületeket szükséges rendszeresen tisztítani, fertőtleníteni és kesztyűben érinteni. A benzintankoláshoz is eldobható kesztyűt szoktak (illene) helyezni, az elektromos autó töltők többsége esetén ezt nehézkes lenne megoldani.

A töltőoszlopok az utcán állnak, nagyon munkaidényes és költséges lenne rendszeresen kesztyűkkel ellátni ezeket. Ugyanakkor az olyan töltőoszlopoknál, amelyek például benzinkúton találhatóak ez a probléma is megoldható – említi a Villanyautosok.hu.

MOL Plugee töltőinek használata esetén az ügyfelek az üzletben kihelyezett eldobható gumikesztyűket is igénybe vehetik a nyilvános töltő használatához. A MOL Plugee folyamatosan bővülő töltőhálózata már országszerte 26 helyszínen várja a villanyautósokat. Ezeket a töltőket a vírus elleni küzdelemben részt vevő egészségügyi dolgozók jelenleg ingyenesen vehetik igénybe. A kedvezményre nem jogosultak számára a töltési díj AC töltés esetén 1990 Ft, DC töltés esetén pedig 2990 Ft alkalmanként. A töltésért a benzinkúton található üzletben akár készpénzzel is fizethetünk, de jelen helyzetben biztonságosabb az érintésmentes bankkártya használata- írja a Villanyautosok.hu.

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.