Mobilitás

Három új MOL Plugee töltőpont

NRGreport | 2020.07.21. 13:53

Az utóbbi pár napban három új állomással bővült a hálózat, melyek Budapesten, a főváros környékén és az M1-es mentén teszik kényelmesebbé az elektromos autók használatát.

Szentendrei út 255. szám alatti benzinkútra telepítettek 50 kW DC és 43 kW AC teljesítményű töltőket. Hagyományos üzemanyagokat este 10 és reggel 6 óra között nem szolgálnak ki, de villanyautót a MOL Plugee applikáció segítségével akár éjszakai is lehet itt tölteni – írja a Villanyautósok.hu.

Szigetszentmiklósra szintén 50+43 kW-os villámtöltő került, és az előzőhöz hasonlóan éjjel-nappal elérhető az autósok számára, ezen a helyszínen a shop és a mosdó is nyitva van. A Csepel-szigeten az M0-ás autópályától délre egyébként egyelőre ez a helyszín kínálja az egyetlen nagy teljesítményű töltési lehetőséget a villanyautósok számára.

A legfontosabb új töltő Győrújbarát térségében létesült a héten az M1-es autópálya mellett. Az 50+43 kW-os töltőoszlop a sztráda és a 82-es út kereszteződéséhez az Arrabona Észak pihenőbe (Bécs felé menő oldal) került.  Itt az autópályán könnyedén át lehet jutni az egyik oldalról a másikra, ezért a Budapestre tartó autósokat is ki tudják szolgálni.

A MOL Plugee applikáció egyelőre még csak a magyarországi töltőket indítja, de hamarosan elérhetők lesznek benne a többi ország MOL Plugee töltői is, illetve később roaming megállapodással a Next-E partnerek töltői is.

Címlapkép forrása: Villanyautósok.hu

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.